مشاوره حقوقی رایگان - نیابت

با سلام و احترام. بنده ساکن ارومیه میباشم. حکم جلب اقساط معوقه همسر سابقم که در فردیس کرج در اداره اش مشغول بکار است را دارم. بدین ترتیب که اگر ایشان اقساط را بپردازند با تنظیم صورتجلسه ای از جلب جلوگیری میشود در غیر اینصورت بازداشت و به ارومیه تحویل داده میشود. وکیلی در فردیس میخواستم با ذکر شماره پروانه وکالت، و قیمت لطفا. ممنون میشم اگر جواب بدید چون عجله دارم جسارتا. با تشکر از همگی شما

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

سلام در خدمتم 09123637586رقیه شکری ثبت نام ما در دادراه به منزله تایید وکالت و پروانه ما می باشد