مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت علیه همسر سابقم جهت مزاحمت ها و شکایت های الکی علیه من و همسر جدیدم

با سلام و عرض احترام.
همسر سابقم که با درخواست خودش و به زور از من طلاق گرفته بعد ازدواج من مدام برای من و همسر جدیدم مزاحمت ایجاد میکنه و باعث بر هم ریختن آرامش زندگی ما میشه. از همسر سابقم دو پسر 8 ساله و 14 ساله دارم. به بهانه گرفتن بچه ها مدام شکایتای الکی میکنه. اولین شکایتش ممانعت از دیدن و مخفی کردن بچه ها بوده که بخاطرش از طریق کلانتری رفتن و کلید ساز بردن داخل آپارتمانمون رفتن و... در نهایت حکم دادگاه قرار منع تعقیب من شده. چطور اعاده حیثیت کنم؟ چه مجازاتی براش بریده میشه؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام قانونا شکایت و تظلم خواهی از مراجع قضایی حق هرکسی است صرفا به این دلیل که شکایت کرده نمی توان به اتهام افترا و اعاده حیثیت شکایت کرد