مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام وقت بخیر
من حدود 6 سال هست که در یک شرکت مشغول به کار هستم در پایان سال 98 به دلیل مشکلات شرکت تعطیل شد و فروردین ماه برای من ترک کار زدن و مجددا در اردیبهشت ماه در همون شرکت مشغول به کار شدم و بیمه ام مجددا پرداخت گردید. احتمال داره که شرکت مجددا تعطیل بشه یا تعدیل نیرو کنه آیا من بعد از تعدیل نیرو می تونم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز چیزی که شما می پرسید یک جور پیشگویی است؟ ما چطور می توانیم بفهمیم که احتمال دارد شرکت مجدد تعطیل شود یا خیر؟