مشاوره حقوقی رایگان - کد رهگیری مسکن مهر

سلام. جهت خرید یه واحد مسکن مهر از فروشنده ای که وکالت بلاعزل داره از برادرش بنام دونفر ؛ اداره راه و شهرسازی گفتن که تا حالا کد رهگیری رو بنام دونفر از مالک به خریدار منتقل نکردن .. آیا اگر کد رهگیری ملک فقط به یکی از خریداران منتقل بشه بعدش برای ثبت وکالت و ثبت سند بنام هردو خریدار مشکلی پیش نمیاد؟ دیگه اینکه بما گفتن اگر از ابتدا بخواید سه دانگ سه دانگ وکالتی از فروشنده بخرید هزینه تون زیاد میشه بهتره اول یکی تون بخره بعد دانگی کنید .. آیا این حرف صحت داره؟ چرا؟ بهتر نیست از همون اول یکبار تو همون معامله از ابتدا در قولنامه بنام دونفر بنویسیم و بعد در ثبت دانگی کرد خونه رو؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام کد رهگیری به قرارداد تعلق میگیرد و تعداد خریدار و فروشنده به کد رهگیری ارتباطی ندارد. از ابتدا باید وکالت به نام هر دو نفر خریدار تنظیم شود