مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف

سلام. من توی بلوار بین دو شهر تو راه اصلی حرکت میکردم؛ زیر تابلوی ایستادن ممنون چند تا ماشین پارک بودن که بین اونا یکیشون از پارک در اومد؛ و سپر ماشین من به گلگیر جلوی چپش خورد و ماشین من منحرف شد و چپ شد.
افسر 50 به 50 مقصر کرده و من را به علت بی احتیاطی و سرعت بالا مقصر دونسته.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما فنی و در حیطه دانش برخی از مامورین راهنمایی و رانندگی است برای بدست آوردن بهترین پاسخ به کارشناسان این اداره مراجعه نمایید.