مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام حدود یک ماه پیش یه پژو از پشت به ماشین من زد این آقا هیچ مدرکی همراهش نبود با التماس و خواهش خودش و اطرافیانش اشتباه کردم و اعتماد کردم مدارک یه پراید بهم داد گفت ماشینتو درست می کنم به پلیس زنگ زدم ولی بازم نذاشتن صورتجلسه بشه الان فقط محل کارشو می دونم ماشین من سه میلیون خسارت خورده این آقا بیمه ام نداشت الان زیر بار خسارت نمیره اصلا جواب منو نمیده لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام دادخواست مطالبه خسارت به شورای حل اختلاف بدهید و اگر شاهدی دارید استشهادیه تهیه و ضمیمه نمایید