مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف یارانه معیشتی زوج ها

با سلام بنده حدود دو سال پیش عروسی کردم ولی در آذر ماه 98 درخواست جدا کردن یارانه را دادم و جدا شد و تا حالا گرفتم.
ولی در مورد یارانه معیشتی هنوز نتونستم به جایی برسم! تو سایت حمایت معیشتی میرم موقع ثبت نام میگه اطلاعات شما در سامانه وجود دارد و به صفحه ورود انتقال پیدا خواهید کرد ؛ وقتی که مشخصات رو وارد میکنم این پیام میاد:" اطلاعات ارسال شده معتبر نیست لطفا از صحت اطلاعات وارد شده اطمینان حاصل کنید" تکلیف ما چی شد؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حسین سعادتی

حسین سعادتی :

سلام شما رو با کد ملی سرپرست میشناسن یا باید بعد از طلاق اقدام کنید یا اینکه حکم دادگاه داشته باشید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.