مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی جهت طلاق

باسلام، زوجه به دلیل کتمان عیوبی که داشته (ناتوانی جنسی) با ارائه مدارک جعلی اقدام به طلاق یکطرفه نموده، بنده با زوجه سال 94 عقد کردم و به دلیل مشکلات جنسی حدود یکماه و نیم بیشتر نتوانستم زندگی کنم. بعد از دو سال زوجه متقلبانه طلاق گرفت و نموده مشکل از زوج است به دلایل عسر و حرج طلاق گرفت. الان میخواهم دادخواست اعاده دادرسی مبنی بر غیر شرعی صادر کردن رای طلاق را بدهم. لطفا راهنمایی بفرمائید. متشکرم.

پاسخ ها :

یک وکیل

اعاده دادرسي بايد يكي از جهات قانون را داشته باشد بايد حيله و تقلب و اثبات كنيد البته در بحث بطلان طلاق مسير صعب العبور است