مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهم الارث

با سلام خدمت اساتید، بنده و خواهرم ملک پدر مرحوم را به نفع مادر تماما صلح کردیم و ایشان در آن ملک آپارتمان ساختند و اکنون برای دریافت سند ابتدا باید سند به نام وراث یعنی من و خواهرم شود و سپس مادر با وکالتشان میتوانند به نام خود انتقال سند بدهند، میخواستم لطف کنید ماده قانونی بیان کننده این بحث رو به بنده بفرمایید

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

باسلام. نیاز به این امر نیست که ابتدا به شما سپس به مادر انتقال شود، شما با حضور در دفتر اسناد رسمی و با وجود گواهی انحصار وراثت ، ملک را با عنوان قائم مقام متوفی به نام مادر انتقال دهید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام مشخص نشد که شما سهم الارث را صلح کردید یا وکالت دادید؟ دانستن ماده قانونی چه کمکی در این موضوع به شما می کند؟