مشاوره حقوقی رایگان - محدودیت استخدام

با سلام

بنده در سال 94 در دانشگاه افسری ارتش پذیرفته شدم

و در کل فقط حدود 3 ماه خدمت کردم

بعد از ان به علت عدم قبولی در رشته مورد علاقه خود در ارتش و رفتن به اجار به رشته ای که دوس نداشتم
و پذرش نکردن انصراف بنده از خدمت فرار کردم و پس از 6 ماه از دانشگاه افسری اخراج شدم

در دادگاه نظامی جریمه پرداخت کردم و تمام بدهی خود را بطور کامل به ارتش پرداخت کرده و برگه تسویه کامل با ارتش را دریافت کردم و هیچ مشکل قضایی یا حقوقی با این سازمان ندارم

من همون سال در رشته پرستاری شروع به تحصیل کردم و الان دارم فارغ تحصیل میشم

میخواستم بپرسم من در اینده برای شرکت در ازمون استخدامی وزارت بهداشت محدودیتی دارم؟

چون بنده فقط اخراج شدم از دانشگاه و جریمه انفصال از خدمت برام نزدن

یعنی الان میتونم در شغل دولتی یک وزرات خانه دیگر استخدام بشم؟
ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.