مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس و نفقه

با سلام و عرض ادب
بنده زوج هستم دو سال پیش خیلی زیرکانه مورد فریب خانواده همسرم برای ازدواج قرار گرفته ام ایشان ازدواج دومشون بود و من قبول کرده ام اما تو شناسنامه ایشون اسمی از وجود فرزندشون نبود و اینو از من پنهون کردن که یک بچه دارن و با تبانی کردن با محضر هنگام عقد همه موارد اعم از حق طلاق و مسکن و کارو تحصیل و حتی ماهیانه یک سکه به عنوان نفقه رو هم از من امضا گرفتن منم ساده و احمق .....

حالا من شکایت کیفری کردم از ایشون
و ایشون هم برای نفقه شکایت کردن و من محکوم شدم به پرداخت ماهی یک سکه که هرماه میرم اعسار میدم
میخواستم بدونم اگر من علاوه بر شکایت کیفری شکایت حقوقی هم انجام بدم میتونم با ارائه نامه از دادگاه از دادن نفقه یا جلبم جلوگیری کنم
خدا خیرتون بده اگه کمک کنید تا الان کلی پول ازم گرفتن ممکنه برگرده پولام؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام اگر تدلیس اثبات شود میتوانید نکاح را فسخ کنید