مشاوره حقوقی رایگان - خروج از شرکت با مسئولیت محدود

با سلام و‌ وقت بخیر ، بنده سهامدار یک شرکت با مسئولیت محدود بودم ، حساب شرکت به صورت دو امضا بود و‌ مدیر عامل و من چک ها رو امضا میکردیم، برج 9 من از اون شرکت اومدم بیرون ولی بابت تضمین به کارخانه جات چک امضا شده (دو امضا) داده بودیم، تا زمان بنده کلا همه چک ها پاس و شرکت دارای سود بود بعد از من اگر شرکت به هر علتی مشکل درونش ایجاد شود بابت چک های تضمین که من هم امضا کرده بودم و پس از خروج من و تغیرر روزنامه رسمی آیا بنده تعهد و مسئولیتی متوجه بنده میشه، اگر میشود چگونه میتواند قبل از اتفاق پیشگیری کنم؟

پاسخ ها :

خروج از شرکت با مسئولیت محدود خروج از شرکت شرکت با مسئولیت محدود چک تضمین چک