مشاوره حقوقی رایگان - استناد حکم صادره کیفری به سند جعلی

باسلام و عرض ادب
در سال 95 طی حکمی محکوم به خیانت در امانت شدم و یکسال حبس و 150 راس گوسفند، در سال 96 حکم اجرا و سال97 دوران محکومیت تمام شد و در تمام مراحل رسیدگی اسنادی که حکم با استناد به انها صادر شده بود به رویت بنده نرسید و فقط در اظهاراتم گفتم که قبول ندارم، در 7/4/99 پرونده را از بایگانی راکد گرفتم و صورتجلسه های که به انها استناد شده و محکوم شدم را کپی گرفتم که کاملا مشخص است که من امضا نکردم. حالا با این مدارک که یکسال زندان و 150راس گوسفند محکوم و حکم اجرا شده چگونه میتوانم به اسناد و حکم اعتراض کنم و خسارات وارده را طلب کنم.
ممنون از راهنمای شما بزرگواران

پاسخ ها :

پرسشگر :

نقشه شهرداری کجا را میخواستین

صدور حکم با استناد به سند جعلی سند جعلی مطالبه خسارت خیانت در امانت خسارت