مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکن مالی جهت پرداخت مابه التفاوت مبلغ خسارت و افت قیمت ماشین

سلام
بنده با یک دستگاه پژو پارس مدل 96 تصادف کرده ام. بیمه سقف تعهد مالی به مبلغ 11 میلیون را پرداخت کرده. شاکی درخواست 4 میلیون بابت مابه التفاوت مبلغ خسارت و 12 میلیون بابت افت قیمت را به شورا حل اختلاف ارائه کرده. بابت رسیدگی پرونده برای بنده احضاریه صادر نشده و حکم غیابی صادر گردیده.
1- ملاک محاسبه افت قیمت ماشین نرخ کارخانه است یا نرخ بازار؟
2- بدلیل عدم تمکن مالی جهت پرداخت چه باید کرد.

پاسخ ها :

ناتوانی در پرداخت مابه التفاوت مبلغ خسارت و افت قیمت خودرو ناتوانی در پرداخت خسارت تصادف خسارت افت قیمت خودرو خسارت تصادف تصادف رانندگی خسارت