مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف کاری

با سلام 25 سال است در شرکت سهامی اب منطقه ای کرمان کار میکنم به صورتی طرحی در این مدت خیلی از طرح ها را استخدام و حتی نیروهای شرکتی را تعیین تکلیف کردند هنوز برای ما هیچ کار نکرده اند با این حالی که فوق دیپلم عمران گرایش آبشناسی آبهای سطحی دارم هنوز حکمم کارگری است که دیگر نتونستم ادامه تحصیل بدم چون بحساب نمیاید لطفا راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.