مشاوره حقوقی رایگان - میزان دیه دامیه صورت بعلاوه 0/5 درصد دیه کامل

درود. طی ضرب و جرح پزشکی قانونی دیه معادل دامیه صورت و 0/5 درصد دیه کامل بریده است که این حادثه در ماه رجب سال 98 رخ داده و هنوز ( در سال 99) دادگاه رای صادر نکرده است. میخواستم بدون میزان دیه دقیق به چه میزان است و آیا براساس سال جدید (ماه رجب سال جدید) محاسبه می شود؟ سپاس

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام دونیم درصد ضربدر سه ونیم میلیون تومان حدود نه میلیون