مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار

سلام. احتراما اینجانب کارمند بازنشسته برق هستم که قبل از بازنشستگی درخواست سختی کار نموده که در کمیته بدوی مورد تایید واقع سپس در تجدید نظر رد شد با توجه به اینکه کارم به مدت سیزده سال مستقیما با خطوط گرم برق 20000-400
ولت همراه با صعود از تیرها ی برق 12 و 9 متری بوده است. با اینکه همکاران من در دیگر استانها سختی کار گرفته بازنشست شده اند کلیه مستندات نیز به دیوان ارایه گردید. متاسفانه با استناد به ماده 98 و 102 مبنی بر عدم انطباق و عدم ارایه دلیل موجب عدم پذیرش دادرسی گردید. لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مجدداً دادخواست دهید و مدارک را ضمیمه کنید