مشاوره حقوقی رایگان - خسارت جرحی در تصادفی که مجرم متواری است

سلام خسته نباشید. ماه پیش یه پراید به موتور من زد و فرار کرد و من دچار صدمه سر و شکستی از سه ناحیه در ساق پا شدم. افسر کروکی نکشیده و موتور منو به پارکینگ بردن. پلاک ماشین شاهدان تصادف به کلانتری دادن و در پرونده شکایت هم هست. میخواستم بدونم چجوری میتونم خسارت جانی که به من وارد شده را قانونی بگیریم و اینکه مراحل شکایت من با توجه به اینکه راننده متواری است چگونه میشود؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

در صورتی که مقصر حادثه راننده خودرو متواری بوده باشد دیه ازصندوق خسارتهای بدنی مطالبه خواهد شد.