مشاوره حقوقی رایگان - تجسس در حریم شخصی

من یه خواستگار روانی دارم .. خیلی از لحاظ نفوذی قدرت داره .. در عین اینکه مثلآ میگه عاشق منه .. فوق العاده شکاک .. خط منو میخواد پرینت از تماس هام بگیره .. خطم اعتباری همراه اول و به نام خودمه. درصورتی که فقط یه خواستگار و اصلا نامزد و نشون هم نشدیم .. و با اطمینان کامل میگه وکیل شخصیش راحت براش انجام میده ... الان یعنی چی .. من راضی نیستم .. از طرفی دوستش داشتم .. از طرفی با خواستگارهای قبلی هم صحبت و تماس داشتم به اون چه ربطی داره گذشته من .. میگه تا شیش ماه تماس منو پرینت می گیره .. واقعا لعنت به هر چی پارتی .. سوالم اینه اگه واقعا تا دو روز دیگه اینکار کرد من باید چکار کنم تا حالش بگیرم بخاطر تجسس در حریم شخصیم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر مخابرات این کار را بدون دستور قاضی بکند مرتکب جرم شده است.