مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت

پرونده ای مبنی بر تصرف در وجوه دولتی در دادگاه کیفری دو سمنان در دست رسیدگی است در تاریخ 99/3/13 جلسه دادگاه تشکیل و دفاعیات لازم داده شد و لایحه دفاعیه نیز ارائه شد پس از مدتی پیگیری مشخص شد که وقت نظارت به لحاظ عدم وصول پرونده از قاضی شعبه به دفتر تجدید و برای تاریخ 99/4/14 تعیین گردیده است
در بعد از ظهر روز چهاردهم‌ پیگیری شد مجددا معلوم شد که دوباره
وقت نظارت به لحاظ عدم وصول پرونده از قاضی شعبه به دفتر تجدید و برای تاریخ 1399/05/12 تعیین گردید
اولا جمله بالا یعنی چه و به چه دلیل با وجودی که دادگاه تشکیل شده و دفاعیات و مدارک ارائه شده هربار وقت نظارت دیگه ای تعیین میشه

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام قاضی برای صدور رای نیازمند اگاهی از پرونده ان شعبه دارد.