مشاوره حقوقی رایگان - سند ماشین

با سلام من 6 ماه پیش خودرو 206 خریدم و موقع پلاک کردن گفتن که سیلندر تکه گذاری شده و سیلندر رو تعویض کردم و 4 روز پیش ماشین رو کلانتری به خاطر شکایت پلاک گرفتن و الان تو پارکینگ هست رفتم شهرک و فک پلاک گرفتم و پلاکها رو تحویل دادم بعد چون وقت وکالت تموم شده بود گفتن برو وکالت جدید بیار تا بتونی ماشینو ترخیص کنی و پلاک بزنی الان طرف که صاحب سند هست میگه پول بده من خلافی ماشین رو که قبل من به چند نفر دیگه فروخته واریز کردم تو بده اونا نمیدن وگرنه نمیام وکالت بدم
الان من چیکار کنم ماشین تو پارکینگه و هر روز هزینه اضافه میشه.
لطفا راهنمایی کنید
و با شرایط من چند روزه میتونم الزام به تنظیم سند رو بگیرم
واقعا دارن زور میگن یک و سیصد میگه پول بده تا بیام وکالت رو تمدید کنم. ممنون

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام راه دیگه ای ندارید