مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم قاضی

با سلام. من و همسرم مورد ضرب و جرح عمدی شدیم. از آنجا که شوهرم را کتک زدن و از ناحیه صورت، فک، دماغ و جمجمه آسیب دید و در بیمارستان بستری شد و ما شکایت کردیم. هنوز به پرونده ما رسیدگی نمیشه و طرف مقابل متهم هر روز ما رو تهدید میکنن. و میگن اگه رضایت ندید هر بلایی سرتون میاریم. رفتن به روی ما شکایت کردن که ما بهشون تهمت زدیم و پیش قاضی پرونده محکوم شدن. قاضی به ما گفت میفرستمتون ‌پیش شورای حل اختلاف و وقتی من بهشون گفتم ما قبل از اونا شکایت کردیم گفت پرونده شما ربطی به پرونده اینا نداره. ولی قاضی برگشته به ما میگه شما برید رضایت بدید تا اینا هم رضایت بدن. به ما یعنی منو شوهرم 70 ضربه شلاق بریده وقتی رفتم پیشش اعتراض زدم، برگشته گفت که خانواده برو رضایت بده و وقتی بهش گفتم که کی ما پیش شما اعتراف کردیم مگر طرف مقابل اعتراف نکردن که الکی گفتن این حرف ها رو قاضی میگه بله درسته بهش گفتم. چرا همچین حکمی زدید میگه برو اعتراض کن بعدش حکم شلاق 70 تا چیز نیست. میتونی با 100 هزار تومن بخری. آیا این قضاوت قاضی درست هست؟ آیا ملت ما قانونش اینه آیا هر جا کسی رو آبروشو ببرم تهمت بزنن شوهرم بره کما بعد حق رو باز به اونا میدن؟ من الان اعتراض زدم به نظر شما چی کار کنم؟ آیا جایی هست که درست قضاوت کنن از حق دفاع کنن یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر قاضی کار غیر قانونی میکند میتوانید از قاضی شکایت کنید.