مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

با سلام. از کارفرما به خاطر حق بیمه و سایر مزایای قانونی شکایت کردم. (قرارداد شفاهی) شرکت بازرگانی سهامی خاص .‌.‌. در جلسه تشخیص، کارفرما یک برگ کپی قرارداد جعلی که در دفترخانه برابر اصل شده، به هیات تشخیص ارائه داد. با جانبداری طرف کارفرما را گرفته. هیأت تشخیص به جای اینکه اصل قرارداد (که وجود خارجی) ندارد؛ را از کارفرما مطالبه کند. کپی برابر اصل قرارداد جعلی را به من داد تا برم شکایت کنم و استکتاپ. آیا این وظیفه هیأت تشخیص نیست که اصل قرارداد را از کارفرما بخواهد؟؟!! هیأت تشخیص هرگز اصل قرارداد را از کارفرما مطالبه نکرده است. و به من فشار وارد میکند که با کپی برابر اصل که جعلی هستش برم دادگاه شکایت کنم. و سیصد هزارتومان برای حق کارشناسی جهت استکتاپ پرداخت کنم. آیا هیأت تشخیص می‌تواند بدون مطالبه اصل که موجود نیست مرا مجبور به شکایت و استکتاب کند؟؟ وقتی اصل قرارداد را ارائه نکرده چطور میتوانم از روی کپی سیصد هزارتومان هزینه کارشناسی جهت استکتاب پرداخت کنم؟؟ آیا این کار هیأت تشخیص خلاف مقررات قانونی نیست؟ این وظیفه هیأت است که اصل را مطالبه کند. اما چنین کاری نکرده. خواهش میکنم راهنمایی کنید. هرچه به هیأت التماس میکنم که وظیفه دارین اصل را مطالبه کنین بازم حرف خودشونو میزنن . تا اصل ارائه نشه من چطور میتونم با کپی مجعول کارشناسی بدم؟ ایا این کار هیأت تخلف و ظلم در حقم نیست؟ من باید به کجا مراجعه کنم؟ بعضی وکلا گفتن هیأت تخلف کرده و نباید به کپی اکتفا کنه. وظیفه ی ذاتی هیأت است اصل را از کارفرما بخواهد. اگر کارفرما اصل را نیاره، هیأت باید کپی را رد کند و مبنی را قرارداد شفاهی قرار بده و رای صادر کنه. خواهش میکنم راهنمایی کنید من به کجا مراجعه کنم و تخلف هیات را گزارش دهم؟ حل اختلاف هم از کارفرمای پول دار حمایت میکنند. حق و حقوقم در خطره. پول لازمم دوس ندارم پرونده دیوان بره و طولانی شه. چیکار کنم؟ آیا دادستان میتونه وارد شه؟؟ چرا هیأت بدون مطالبه اصل قرارداد مرا مجبور میکنه با کپی برم دادگاه شکایت کنم؟ سیصد تومان از کجا بیارم؟ شش ماه حقوقم و نداده.

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : چنانچه در اظهارات اولیه گفته باشید قرارداد جعلی است بار اثبات با شماست ولی اگر بگویی تردید وانگار دارم بار اثبات به عهده طر ف مقابل است ، حال بایستی ببینی کدام حرف را زده ای حال بپرس می شود ادعایت را اصلاح نماید یا می می شود‌ تقاضا اعسار از پرداخت هزینه کارشناسی نمود

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

از تصمیمات هیات تشخیص در هیات حل اختلاف می توانید شکایت کنید--------------- سوال شما در یک خط هم جا می شد لزومی نداشت در 10 خط توضیح دهید از این رویه در مراجع اداری و دادگاه ها نیز پرهیز کنید