مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه هزینه تاخیر تادیه

با سلام و درود و آرزوی موفقیت
در تاریخ 1398/03/18 چکی به مبلغ 5/000/000/000ریال برای جلوگیری از زندانی شدن یکی از اقوام به شخصی دادم ولی متاسفانه بدلیل مشکلات پیش آمده نتونستیم چک را پاس کنیم و در دادگاه محکوم به پرداخت اصل و تاخیر تادیه آن شدم:
1 - میخواستم بدانم تاخیر تادیه آن چقدر میشود
2 - آیا تاخیر تادیه به طور ماهانه در ماه به اصل مبلغ چک و تاخیر تادیه ماه قبل باهم تعلق میگیرد یا فقط به اصل مبلغ چک
3 - آیا نیم عشر به اصل مبلغ چک تعلق میگیرد یا به اصل و جریمه تاخیر تادیه باهم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.تاخیر تادیه بر اساس شاخص بانک مرکزی تعیین میشود.تاخیر تادیه تاروز اجرای حکم محاسبه میشه و به اصل مبلغ چک تعلق میگیره.