مشاوره حقوقی رایگان - تفسیر رای تجدیدنظر

سلام و خدا قوت
ببخشید بنده به دلیل طلب وجه شکایت کرده بودم که قرار ابطال صادر شده بود. سپس به دادگاه تجدید نظر طرح دعوی کردم که رای زیر صادر شده است:

"با بررسی اوراق و محتویات موجود در پرونده اعتراض مطروحه وارد و موجه می باشد زیرا که اولاً : تجدید نظر خواه بیان داشته است که مطالباتم از تجدید نظر خواندگان معادل 1.77.000.000 ریال می باشد و علیرغم مراجعه و مطالبه قیام نکرده اند. تقاضای رسیدگی و صدور حکم را دارم. ثانیاً: دادگاه محترم با این استدلال که تجدیدنظر خواه حضور نیافته است اقدام به صدور قرار ابطال نموده است. ثالثاً آنچه مهم می باشد این است که دادگاه محترم بدوی وارد ماهیت شده و رسیدگی انجام و گواهی گواهان نیز اخذ و در آخر اقدام به صدور قرار نموده است و این در حالی است که دادگاه بعد از ورود به ماهیت نمی تواند قرار صادر نماید و باید در ماهیت اقدام به اتخاذ تصمیم نماید و این مهم در پرونده مشاهده نمی گردد و نظر به موارد معنونه این دادگاه مستند به ماده 353 آیین دادرسی مدنی ضمن نقض قرار صادره برای رسیدگی ماهوی اعاده می نماید و رای صادره نیز قطعی است".

ببخشید سوالم اینه که این یعنی مجددا دادگاه اولیه باید رسیدگی کنه یا رای به نفع بنده صادر شده؟

پاسخ ها :

رسیدگی ماهوی پرونده تفسیر رای تجدید نظر نقض قرار