مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودرو در حالی که پلاک های ماشین سرقت شده

سلام ، حدودا 1 سالی میشه یه خودرو سواری از شخصی خریدم و وکالت تعویض پلاک هم دارم فقط متاسفانه جفت پلاکای ماشین که به نام صاحاب ماشین بوده سرقت شده و قبل از اینکه تاریخ وکالتم تموم بشه باید تعویض پلاک کنم حالا سوالم این هستش که در این شرایط که پلاک ندارم میشه تعویض پلاک کنم به نام خودم یا خیر ؟ یا چه کارهایی باید انجام بدم.
ممنون میشم اگه مراحل و کارهایی که باید انجام بدم رو از ابتدا بهم بگید.

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : با مراجع به مراکز تعویض پلاک و طرح سوال به نظر هر چه زودتر اقدام نمایید و شرایط موجود را تدوین و اعلام نماید و پاسخ لازم را دریافت نمایید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.