مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت شخص در دادگاه

سلام خسته نباشید من ضمانت یکی از دوستان پدرم رو کردم از زندان ازاد شد دادگاه با اعسار موافقت کرد خواستم سندم رو ازاد کنم گفتن تا تمام اقساط رو پرداخت نکنه سند شما ازاد نمیشه من جلب ایشون رو از یک پرونده دیگه داشتم و بازداشتش کردم و به زندان معرفی کردم و به شعبه مربوطه اعلام کردم که ایشون در بازداشت هستن و من دیگه ضمانت ایشون رو نمی‌کنم و سند من رو ازاد کنید ولی باز دادگاه سند رو ازاد نمیکنه و میگه تا اقساط پرداخت نکنید و من سند رو ازاد نمیکنم من الان باید چیکار کنم.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .اگرضمانت شما بابت دادخواست اعسارخارج ازموعد بوده,باصدوراعسار,دادگاه بایدسند راآزاد کند واگرضمانت شما بابت مرخصی زندانی بوده,باتحویل فردبه زندان,سندشما باید آزاد گردد .توقیف سندشما با این اوصاف محمل قانونی ندارد.