مشاوره حقوقی رایگان - فسخ وکالت نامه و شکایت

با سلام و احترام،

در زمان خروج از کشور وقتی بیست ساله بودم، دایی بنده که در آن زمان به نحوی به عنوان سرپرست خانواده هم محسوب می شد، وکالتی از من گرفت که در غیاب من اگر موردی نیاز بود، رسیدگی کند. از برادر من هم وکالت گرفت. حالا پس از گذشت نوزده سال، برادرم با من تماس گرفت که دایی ما چندین سال پیش اعلام ورشکستگی کرده و قبل از اعلام ورشکستگی اسم خودش رو از شرکتش خارج کرده و اسم من و برادرم رو به عنوان عضو هئیت مدیره و شخص دیگری رو به عنوان مدیر عامل وارد شرکتش کرده، بدون این که من و برادرم خبری داشته باشیم. همچنین برادرم گفت که وقتی برای تمدید گذرنامه اقدام کرده و جوابی دریافت نکرده، با مراجعه به اداره مربوطه، متوجه شده که ایشون با بدهی هجده میلیارد تومنی تامین اجتماعی مواجه شده. برادرم گفت که به احتمال خیلی قوی من هم که سال‌هاست در خارج از کشور هستم، با همین مشکل مواجه شدم و در صورت برگشت به کشور ممکنه مشکل قانونی داشته باشم. همچنین متوجه شدم که دایی بنده با دریافت وام های سنگین بانکی که در گذشته، بالغ بر 66 سند ملکی از جمله زمین و ساختمان در سراسر ایران خریداری کرده و به اسم دیگران سند زده و از آنها وکالت گرفته. بخاطر اعتمادی که در دوران جوانی به دایی خود داشتم، به ایشان وکالت دادم و هیچگونه کپی، شماره وکالتنامه و تاریخ دقیقی از این وکالت ندارم. حتی نمی دونم وکالت تام بوده یا بلاعزل!!!

لطفاً راهنمایی بفرمایید:
1- چگونه می توانم این وکالتنامه ای که به دایی خود دادم رو کامل و برای همیشه فسخ کنم؟
2- با توجه بر اتفاق ذکر شده در فوق، چطور می کنم بدهی های بانکی رو به اسم و در غیاب من در کشور، انجام داده از روی اسم خودم بردارم؟
3- چطور می تونم ثابت کنم که من و برادرم تو اون شرکت ها نقشی نداشتیم و ایشون با حقه بازی، بدهی‌های بانکی خودش را به گردن ما انداخته؟

با سپاس فراوان

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.شما به یک وکیل دادگستری وکالت مطالعه پرونده ورشکستگی رابدهید تا بامطالعه آن وضعیت پرونده مشخص جایگاه شما درشرکت معلوم گردد.همچنین بایدبه پرونده مالیاتی مراجعه ومدارکی دال بروکالت نامه محضری شما یافت شود تا ازموضوع وکالتنامه شما وحدود اختیارات آن مطلع وبرمبنای آن تصمیم گیری قانونی بعمل بیاید.واگربتوانید دفترخانه ای که وکالتنامه راثبت کرده پیدا ورونوشتآنرابگیریدبسیارموثراست ویا به به ثبت شرکتهای استان مراجعه ,تقاضای کپی ازوکالتنامه ضم پرونده رابنمایید.