مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حکم شلاق

سلام. حکمم امروز اومده دو تا 74 ضربه شلاق تعزیری برای توهین و تهدید. حکم قطعی شده. چطور میتونم درخواست بدم که جایگزین شه یا بخرمش؟ ضمنا ناراحتی قلبی دارم ولی بصورت خفیف و فتخ ناف دارم این ها تاثیری در اجرای احکام داره؟ ممنون

پاسخ ها :

آمنه نظری

آمنه نظری :

استان :

سلام در حال حاضر قانون کاهش مجازات حبس تعزیری در مراجع کیفری اعمال میشه که در صورت تقاضا محکومیتتون قابل تبدیل می باشد.