مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب بانکی

سلام. بیمه بدون وجود شکایت، اقدام به مسدود کردن حساب بانکی نموده است. سال‌ها پیش شرکتی داشتیم که از طرف شریک برای عمو و یک نفر دیگر بیمه رد می‌کردند. اینجانب هم در جریان نبودم و به دلیل ملغی شدن شرکت این کار منتفی شد. بیمه بدون وجود شکایت از کسی، اقدام به مسدود کردن حساب بانکی دو سهامدار شرکت نموده. با مراجعه به بیمه مبلغ کلانی مطرح شده که به آن‌ها پرداخت نشده. راهکار رفع مسدود بودن حساب بانکی چیست؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.برابرماده46 قانون تامین اجتماعی عمل کنید وبصورت 36قسط پزداخت نمایید.