مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد ملک

سلام و وقت بخیر
من سال 89 ملکی رو خریداری کردم به صورت وکالتی که وام هم داشت .
سه سال اقساطش رو پرداخت کردم تا اینکه چند سال پیش کل مدارک از جمله سند در رهن بانک ، وکالت نامه خرید ملک ، و مبایعه نامه و کلیه ی مدارک مربوط به خانه که مالکیت وکالتی من رو تایید می کرد بنده گم کردم و متاسفانه از اون سال به بعدا اقساط رو هم پرداخت نکردم چون تا حدودی نا امید شده بودم از اینکه بتونم اثبات کنم خونه برای بنده بوده .
مبلغ خونه خیلی بالا نبود و به همین دلیل بی خیال ادامه پرداخت شدم .
حالا میخوام بدونم باید چکار کنم و چه طوری ثابت کنم که این ملک رو بنده خریدم ؟

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام. با مشورت وکیل دادگستری اقدام قانونی