مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ارثی بدون اجازه بقیه وراث

برادرم پونزده سال پیش از بقیه وراث وکالت کاری گرفت و ما دوسال پیش به همراه بقیه وراث از وکالت عزلش کردیم حدودا یک ماه پیش با همون وکالت باطل شده باغی که در شهرستان هست که متعلق به همه وراث و به نام پدرم هست رو فروخته. ما به چه عنوان میتونیم شکایت کنیم حقمونو پس بگیریم؟ من اگر بخوام دنبال کارای شکایت برم به نمایندگی از بقیه وراث دقیقا چه نوع وکالتی باید بگیرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

ابتدا بايد گواهي انحصار وراثت گرفته باشيد يا بگيريد
در صورت عدم توافق در تقسيم
دادخواست تحرير و تقسيم تركه ( اموال و دارايي) به دادگاه ارائه دهيد
مال فروخته شده توسط وكيل سابق چنانچه در زمان معامله از طرف بقيه و ر ثه نمايندگي نداشته باشد بجزسهم خودش راجع به حق بقيه
عملي غير قانوني ست مگر اينكه به توافق و تنفيذ معامله برسيد و ثمن معامله را به تناسب سهم الارث بين خودتان تقسيم كنيد