مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی بورس

با سلام . در تاریخ 76/2/9 مبلغ 1/719/000 ریال بابت تعداد 1719 سهم شرکت سرمایه گذاری توسعه و عمران استان ... ( نماد بورسی ... ) به حساب شماره ... بنام شرکت فوق الذکر در صندوق قرض الحسنه امام حس مجتبی واریز نمودم و برگ تعهد خرید سهام را دریافت نمودم.
با دفتر شرکت تماس گرفتم می گویند تا شهریور ماه تعداد 1719 سهم از سهام ث ... را به پرتفوی شما منتقل میکنیم که با قیمت امروز در بورس میشود مبلغ هفت میلیون تومان ( یعنی تا کنون سهامی بنام اینجانب موجود نیست در حالیکه شرکت از 1392 وارد بورس شده است) .
اینجانب بررسی کردم ، اگر سود قبل از سال 92 را نادیده بگیریم ، قیمت سهم در سال 92 برابر 400 ریال بوده و امروز 42000 ریال میباشد ( یعنی یکصد و پنج برابر ) . و در صورتیکه سود و افزایش تعداد سهام را در این سالها به آن اضافه کنیم بسیار بیشتر از مبلغ فوق خواهد بود.
توضیح : اصل فیش واریز و برگ تعهد خرید سهام موجود است و تاکنون هیچ سودی به اینجانب پرداخت نشده است. آیا میتوانم شکایت کنم و به کجا میتوان شکایت کرد.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام ابتدا از طریق سازمان بورس پیگیری کنید اگر جواب ندادند از طریق دادگاه اقدام نمایید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به بازرسی بورس مراجعه کنید