مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

باسلام در ساختمانی سه واحدی زندگی میکنم مدیر ساختمان شوهر بنده هستند. مالک طبقه اول قوانین را رعایت نمی کنند و در مقابل هر بار تذکر ما هیچ عکس التماس ندارند.. تا اینکه بالاخره با شوهرم درگیر شدند .. و حمله برای کتک کردند .. با منقل و انبر به من و شوهرم حمله کردند و فحاشی و فحش ناموسی. و بالاخره تهمت ..
سه نفر شاهد عاقل و بالغ نیز حضور داشتند
آیا با توجه به اینکه شوهر من به هیچ عنوان جواب فحاشی ایشونو ندادند میتوانم پیگیر و اعاده حیثیت کنم؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.بله قابلیت پیگیری از طریق دادسرا را دارد