مشاوره حقوقی رایگان - پارگی رباط صلیبی acl و dcl حین خدمت.

باسلام.
من حین خدمت رباط acl و dcl من پاره شد. بعد از عمل جراحی اقدام به درخواست غرامت کردم. بعد از کلی
کش و قوس بلاخره 13 درصد دیه تایید شد، پس از مراجعه به بیمه مبلغ 4 میلیون 400 پرداخت شد. این مبلغ مطابق با درصد تعیین شده نیست.
اگه میشه راهنمایی کنید؛
1- من باید چکاری انجام بدم تا مبلغ واقعی دیه را مطابق با درصد تایید شده دریافت کنم؟؟
2- آیا به من از کار افتادگی تعلق میگیرد.در صورت واجد شرایط بودن باید چکار انجام بدهم؟؟
3- هر درصد تایین شده چقدر دیه تعلق میگیرد.( آسیب دیدگی من سال 97 بوده)؟؟
4- آیا مبلغ پرداختی براساس دیه همان سالی هست که آسیب دیده شده ام؟؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام میزان دیه وفق نظریه پزشکی قانونی و معتمد و منسیون محاسبه و اعلام میشه