مشاوره حقوقی رایگان - وام با سند ورثه ای

سلام ببخشید پدر من فوت شده و خونه به نامش هست و حالا میخواهیم با اون سند وام بگیریم آیا میشه گرفت یا باید به اسم مادر یا یکی از فرزندان بشه؟ در ضمن مادرم از بچه هاش وکالت داره ایا میتونه به نام خودش بزنه خونه رو ممنون میشم جواب بدین؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام اخذ وام و ترهین سند باید بوسیله مالک یا نماینده ی قانونی صورت بگیرد اگر وکالت مادرتان کامل باشد بله به وکالت از شما میتواند به نام خود منتقل نماید البته پس از تقسیم ترکه و مشخص شدن سهم وراث

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سند جهت اخذ تسهیلات باید بنام متقاضی وام یا ضامن باشد . اول بنام خود سند اخد نمایید سپس اقدام کنید . بانک در شرایط فعلی قبول نمیکند

یک وکیل

اول انحصار و راثت ، تعيين و توافق بر سهم الارث همه ورثه