مشاوره حقوقی رایگان - اقساط مسکن مهر

سلام
حدود چهار سال پیش ضمانت رفیقم رو برای اقساط مسکن مهر از طریق بانک تجارت انجام دادم با استفاده از جواز کسب مغازم فقط نه چک و نه سفته ندادم سه ضامن دیگه هم هستن که چک دادن بعد چهار سال ابلاغه اومده که مالک اقساط رو اصلا پرداخت نکرده الان ایا برای من هم اینجا مشکلی پیش میاد یا خانه مسکن مهر رو بانک توقیف میکنه و ضامن هایی که چک دادن باتشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بدوا به افرادی که بتوانند سهل الوصول طلبشان را وصول کنند مراجعه می نمایند در نهایت و عدم امکان وصول به دیگران اگرچه این عرف وصول طلب است نه قانون

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام شما بعنوان ضامن وام گیرنده مسول پرداخت هستید و بانک طلب خود را از هریک از ضامنین که بتواند مطالبه و اموال وی را توقیف خواهد نمود