مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت خلافی خودرو توسط فروشنده

سلام. بنده خودرو پراید 89 از خانومی خرید کردم در دفترخانه رسمی پول تمام داده ام و وکالت 20 روزه به بنده داد. من همه کارها را انجام دادم و پرینت خلافی خودرو را گرفتم 940000 هزار تومان خلافی دارد. الان خانم میگه من نمیدم. بعد دیگه گوشی را جواب نمیدهد من چکار کنم پلاک خودم را بگیرم. باتشکر.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام دادخواست به شورای حل اختلاف بدهید و خانم را خوانده قرار دهید