مشاوره حقوقی رایگان - سرقت لوازم خودرو

سلام چند روز پیش دزد با ماشین من زد زاپاس و ضبطم رو دزدید دزد رو گرفتم تحویل کلانتری دادم متهم الان زندانه متهم 3 سال حبس تعلیقی دارد خانواده متهم پول زاپاس و ضبط را پرداخت کردن به من حالا خانواده متهم از من میخواهند در دادگاه رضایت ندم ولی اشتباه خط بدم تا حبس تعلیق بهش تعلق نگیره به نظر شما من اگر اشتباه خط بدم متهم از من شکایت نمیکنه. یا اگر رضایت بدم متهم مستقیم بدون اینکه حبس تعلیقیش بالا بیال آزاد میشه یا نه ممنون منتظر پاسخم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام هر عمل غیر قانونی میتواند عواقب خود را داشته باشد در صورتیکه اموالتان را پس گرفته اید یا رضایت بدهید یا ندهید به چیز دیگری فکر نکنید