مشاوره حقوقی رایگان - کاهش مجازات حبس

سلام و خسته نباشی. آیا دستورالعمل جدید در خصوص کاهش حبس های تعزیری شامل حبس های مربوط به مشارکت در اخذ رشوه هم می شود یا نه.بنده به 9سال حبس تعزیری به جرم مشارکت در اخذ رشوه محکوم شدم ولی هنوز اجرای احکام رای اعلام نکرده.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام تقاضای اعمال تخفیف خود را به قاضی اجرای احکام کیفری بدهید تا بررسی و نتیجه اعلام شود