مشاوره حقوقی رایگان - رد نشدن بیمه

سلام
بنده 6 سال در مدرسه غیر دولتی کار کردم مدیر اصلا یک روز هم بیمه رد نکرده فقط خود بنده 2 سال بیمه زنان خانه دار رد کردم با توجه به اینکه مدیر قراردادها رو به ما نمیده و فقط دست خودش نگه میداره ایا ما با پرینت حساب میتونیم ازش شکایت کنیم و ثابت کنیم تو اون مدرسه کار میکردیم ؟
و اینکه من سال اول کاریم 5 روز تو هفته میرفتم و 30 ساعت حساب میشد سالهای بعدی 4 روز تو هفته و 24 ساعت حساب میشدم میخوام بدونم بیمه من رو مدیر باید 15 روزه رد میکرده یا کامل با توجه به ساعات کاریم؟
و اینکه اگر من شکایت کنم آیا سابقه بیمه ام به من برمیگرده تو سازمان تامین اجتماعی یا خیر ؟ فقط خسارت بهم پرداخت میشه ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله با ارایه دریافتی های حقوقتان به اداره کار مراجعه و شکایت نموده تقاضای واریز بیمه به میزان کارکردتان باشید