مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند به نام بستگان برای دریافت وام مسکن و ترس بنده از عدم انتقال آن از سوی وی و پیشنهاد شما

با سلام
بنده 6 سال پیش سند منزل خود را به نام یکی از بستگانم زدم تا ایشان وام مسکن دریافت نمایند و بابت این اقدام بنده کاغذی را به امضای تمام اعضای درجه اول خانواده و خودش درآوردم و قرار بر این شد که دو سال بعد سند آزاد شود ولی 6 سال گذشت حال قرار بر این شد که مرداد ماه سال جاری وام را تسویه کنند حال اگر این امر تحقق نیافت پیشنهاد شما چیست و ایا کاغذی که به امضای خانواده و خود شخص گرفته ام قابل استناد می باشد یا خیر و اینکه در حال حاضر برای پیشگیری سوء استفاده های احتمالی پیشنهاد فوری و مناسب شما چیست؟
ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اصل سند را نزد خود داشته باشید و اقرار نامه محضری در حضور شهود مبنی بر عدم مالکیت پلاک ثبتی اخذ کنید و دست نوشته ای به همراه امضا و اثرانگشت با مضمون اقرار به اینکه جهت دریافت وام است و ادعای بعدی مسموع نیست و غیره کسب کنید