مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد مشارکت در ساخت از طرف مالک ملک

باسلام در قرارداد ساخت مشارکتی در ملک بنده در قرارداد با سازنده صرفا پرداخت خسارت تاخیر ساخت قید شده و سازنده در ارسال اظهارنامه ای به بنده که بازداشت سند ملک سبب شده که از وام نتواند استفاده کند را علت عدم تحویل اعلام کرده ولی در قرارداد اولیه بنده التزامی به استفاده وی از وام جهت ساخت نداده ام و میدانست بدلایل ضمانتی سند تا مبلغی اندک گرو بازداشت میباشد و منم به ایشان با ارسال اظهارنامه و با توجه به عدم تعهدی که برای اخد وام به ایشان داده باشم و اعلام ناتوانی ایشان برای ادامه کار را که در موعد مقرر نمیتواند به تعهدش عمل کند اعلام فسخ داشتم. و در صورت تعامل در فسخ پرداخت هزینه کردش با توجه به شرایطی که دنبال دردسر نباشد. را اعلام کردم حال 1- با چه موضوع دادخواستی اعلام فسخ در دادگاه داشته باشم 2- و تعهدی هم بر عدم فروش ملک هم حتی در زمان عقد قرارداد نداده ام ایا میتوانم الان بفروشم ؟ 3- و احتمالا ایشان طرح دعوا نماید بهتر است بعد از اعلام دادخواست مطالبه خسارت از طرف وی بنده هم با توجه به ان اقدام لازم جهت فسخ را داشته باشم یا بهترین راه ممکن چیست فسخ قرارداد را داشته باشم باتشکر

پاسخ ها :

فسخ قرارداد مشارکت در ساخت از طرف مالک ملک فسخ قرارداد مشارکت در ساخت خسارت فسخ قرارداد مشارکت در ساخت قرارداد مشارکت در ساخت فسخ قرارداد