مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

با سلام‌. هفته پیش یک گوشی سامسونگ به مبلغ 6 میلیون فروختم دیروز از پلیس فتا با بنده تماس گرفتن و گفتن به خاطر فروش گوشی آیفون حساب بانکیم تا سقف 6 میلیون مسدود شده به نظرم خریدار کلاهبردار پول را از شخص دیگری به عنوان فروش ایفون گرفته و شماره حساب من را اعلام نموده و مال باخته پول را به حساب بنده واریز کرده و بنده که پول در حسابم امده بود کالا را به راننده تاکسی اینترنتی تحویل دادم و رسیدی را به اسم و خط راننده دریافت نمودم. فتا به بنده اعلام کرد که مستندات فروش گوشی سامسونگ را ایمیل کنم که من تماسها و پیامها و تاریخ اگهی سایت ... و واریز وجه و رسید را با توضیحات ارسال کردم. سوال1: نتیجه چه میشود ؟ سوال2: نیازی هست من از خریدار گوشیم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

نتیجه با توجه به اسناد و مدارک تعیین خواهد شد اما شما برای حفظ حقوق خود قطعا باید شکایت خودرا مطرح کنید