مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سنوات

با سلام بنده بعد از 14 سال سابقه بدون دلیل و بدون اخطار کتبی و بدون نامه عدم نیاز 3 ماه قبل از اتمام قراردادم از شرکت اخراج شده ام و مدت 4 ماه است که پی گیری می کنم و جواب درستی نمی دهند و وزارت کار شکایت کردم و می گه به دادگستری مربوط می شه جهت گرفتن سنوات و تاخیر در پرداخت سنوات به مدت 7 ماه و گرفتن حق الوکاله وکیلم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام حقوق 3 ماهی که قبل اتمام قرارداد اخراج شده اید و سنوات و کلا هر آنچه مربوط به کار است را اداره کار صالح به رسیدگی و حکم صادر کند ولی در مورد تاخیر تادیه یا حق الوکاله و غیره بعد از اخذ رای از اداره کار دادگستری صالح به صدور رای است