مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار و زیان اور

سلام خسته نباشید بنده کارمند نظامی هستم که بیست دوسال سابقه خدمت دارم که حدود نوزده سال در شغل ابکاری و عملیات حرارتی بوده ام. چطور میتونم از مزایای مشاغل سخت استفاده کنم چه از نظر بازنشستگی زودتر از موعد چه از نظر حقوق و مزایا

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با ثبت نام در سایت وازت کار و امور اجتماعی منتظر وقت دهی بازرس باشید