مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

سلام خسته نباشید من با فردی 2ماه که صیغه کردم که قرار بود بعد صیغه بریم عقد کنیم ولی ایشون سر موضوعات الکی پشیمون شدن و نمیخوان بیان که عقد کنیم و بنده همون هفته های اول فهمیدم که ایشون قبل اینکه بیان خواستگاری بنده هم رابطه نامشروع داشتن همم که اعتیاد داشتن ولی هیچکدومش رو به بنده نگفتن و حتی وقتی ازشون پرسیدم که قبلا چیزی مصرف میکردن گفتن نه و به بنده دروغ گفتن و تا الان من به هیچکس نگفتم که ایشون اینجوری بودن ایا بنده میتونم از ایشون شکایت کنم ؟؟ و مهریه رو بگیرم ؟؟ ممنون میشم که راهنماییم کنین.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فقط مهریه ای که در صیغه نامه نوشته شده را می توانید مطالبه کنید.
اما الزام به عقد دائم خیر.