مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک برای مهریه

آیا در توقیف از طریق ثبت از دفترخانه استعلام می‌گیرند؟ اگر ملک وکالتی یا طبق مبایعه نامه فروخته شده باشد دیگر توقیف نمی‌شود؟ حتی اگر درخواست توقیف و درخواست اجرائیه مهریه مقدم بر انتقال باشد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

تو قيف و احياناً مزايده اخرين مرحله مطالبه است
براي توقيف ملك ، معرفي پلاك ثبتي متعلق به مالك مهم است انتقال ان به ديگري مشكلات حقوقي جديد براي خريدار ًو.... بوجود مي اورد ولي اگر مالك كما كان صاحب سند رسمي باشد صرفنظر از اتفاقات ☝️ قابل توقيف است

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام همچنانکه از نامش پداست : ثبت. و اموالی امکان توقیف دارند که سابقه ثبتی و بنام محکوم علیه باشد