مشاوره حقوقی رایگان - تغییر در نمای ساختمان

با سلام
یکی از همسایگان ما با خراب کردن دیوار نما، اقدام به احداث تراس کرده رو به منظره کرده است .
این اقدام بدون هماهنگی با همسایگان انجام شده است. طی دو جلسه از ایشان درخواست کرده‌ایم که رفع خلاف کند ولی موثر نبوده. از ایشان به شهرداری شکایت کرده‌ایم و شهرداری نیز یک نامه اخطار برایش فرستاد .
منتهی شهرداری به ما گفت که ما کار دیگری جز فرستادن اخطار نمی‌توانیم بکنیم چون قدرت اجرایی نداریم. اگر می‌خواهید مشکلتان حل شود باید از ایشان به شورای حل اختلاف و یا دادگاه شکایت کنید. می‌خواستم بپرسم نظر شما چیست؟ آیا واقعا شهرداری کاری نمی‌تواند بکند؟ برای شروع شکایت از کجا باید شروع کنم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.دادخواست اعاده وضع نمای بیرون آپارتمان به وضع سابق وقلع وقمع تراست توسط مدیرساختمان تقدیم دادگاه نمایید البته مدیر ساختمان بایدبارعایت قانون تملک آپارتمانها لنتخاب شده باشد والا باید دادخواست توسط کلیه مالکین علیه فرد خاطی ارایه گردد.