مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

با سلام و احترام
اینجانب فرزند جانبار 25% درصد هستم. از طریق آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سال 98 به صورت قرارداد معین استخدام شده‌ام. می‌خواستم بدونم آیا می‌توانم برای تبدیل وضعیت اقدام کنم؟ آیا قانونی وجود دارد جهت تبدیل وضعیت؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام متاسفانه این سوال بسیاری از عزیزان است که شما نیز مواجهید. تبدل وضعیت در دستور کار ادارات نیست . ولی تقاضای خود را ارایه دهید تا بررسی شود